INSPIRATIE

Gebruik de iconen om te navigeren tussen enkele van onze gerealiseerde projecten. We hebben alles gecategoriseerd in 4 groepen, nl. LOUNCH, GEVEL, DAK en RENOVATIE.

Steeds vaker zijn mensen op zoek naar een gezellige plek in de tuin om tijd door te brengen met het gezin, familie en vrienden. De Maeyer Construct is de specialist om die ruimte in uw tuin te creëren zoals u ze voor ogen had. Met raad en daad staat hij u bij, vanaf het eerste ontwerp tot de laatste veegbeurt, zodat u weldra kan genieten van uw nieuwe favoriete plek in uw tuin.

Uw gevel is toe aan vervanging, of enkel aan een nieuwe look? De Maeyer Construct staat u bij om de juiste keuzes te maken, rekening houdend met de functie van de gevel, de oriëntatie van het perceel en de gewenste stijl. Rekening houdend met uw budget zullen dan de meest geschikte materialen worden weerhouden.

DAK

Plat dak, zadeldak of welk type dak dan ook? Voor De Maeyer Construct hebben daken geen geheimen. Of het nu gaat over de volledige constructie van een nieuw zadeldak, of voor het plaatsen of vervangen van een nieuwe epdm-laag, wij helpen u graag!

Soms is het nodig om eens stevig in te grijpen, en om een woning volledig te renoveren. Bij De Maeyer Construct kan u terecht voor het volledige project, zodat u zelf niet aan alles hoeft te denken. Van afbraak tot eindafwerking, wij staan voor u klaar met het gepaste advies.